WHAT PEOPLE SAY

"Ik volg workshops en 1:1 sessies bij Aranka.
Alleen in haar aanwezigheid te zijn doet me al zakken in het moment omdat ze alles omhelst wat er is, en dan voel ik ook zelf weer dat wat er in me leeft welkom is.
Aranka weet intuïtief waar ik behoefte aan heb en creëert de ruimte dat ik dat wat vastzit mag beleven. Met hulp van haar handen, haar aanwezigheid, of door met me te ademen. Iedere keer dat ik ik wegga is weer iets los gekomen en het leven voelt weer leefbaar, en niet alleen maar overleefbaar." Marion

"Aranka gaat op een onwijs mooie manier met je lijf en je energie om. Er is ruimte voor alles wat er speelt en bij mij komen er ook vaak nieuwe inzichten uit. Aranka draagt een rust en zachtheid uit waarin ik me heel veilig en geborgen voel, terwijl ze ook heel krachtig kan masseren als dat nodig is. Ze volgt haar intuïtie en daarmee komt ze tot een diepte die ik nergens anders heb meegemaakt.
Echt een aanrader als je met jezelf aan de slag wil op een zachte manier." Marrit

"Het is fijn bij Aranka - zowel in een groep als 1-op-1. Heel mooi hoe ze op een natuurlijke, intuïtieve manier via de wijsheid van je lichaam thema's kan oppikken. De oefeningen die ik bij haar heb gedaan brachten altijd zoveel: inzicht, heling, verzachting, kracht.. Aranka is daarbij een warme, zachte spaceholder. Ik voelde me welkom, gezien, gesteund. Heel fijn om zo'n persoonlijk en warme reis te maken." Kawire

"I am 72 years old and expected bodywork is meant for someone much younger. Anyway, I  was a slow beginner in life. This way of doing bodywork is very helpful for me. I begin to feel more connection in my body with many exercises. The structure helps me feel more present to myself.

I'm learning that anything is okay. Aranka has given me a practice I can work with to really feel my presence as a human being to feel my feelings and not be afraid of them.

And to articulate the ease and the importance of my voice.

 

I appreciated your quality of being of allowing and supporting of encouraging me to go deeper

With much Appreciation and Love, Femi"

2021 by INHERE BODYWORK
No rights reserved - spread the word
(great of you to mention INHERE BODYWORK when copying material)

Follow me:

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon